DKCH SECH KLBCH DK12051/2015 Kikki`s kennel Cosmo

Cosmo bor ved mine forældre i Svendborg hvor han holder styr på børnene i min mors dagpleje.

Han nyder en god gå tur og familie hygge.

Cosmo har et blidt og roligt sind og gør tit ikke meget væsen af sig, men på udstilling er han på og er en fornøjelse at vise frem med hans her kommer jeg atityde, som blandt andet også har resulteret i at han blev Dansk udstillings champion i en alder af 3 år i 2018.

Cosmo er i løbet af sommeren 22 blevet både Svensk Champion og Klub champion.

Han er eksteriørbedømt og anbefalet til avl med en rigtig god kritik, som kan læses under hans billeder.

Cosmo er DNA testet for PLL ( Primær linseluxatiun ) og er bære af PLL

Cosmo eksteriør beskrivelse
Cosmo eksteriør beskrivelse
20230423_135608000_iOS
20230423_134803000_iOS

DK18355/2016 Toke

Toke er søn af Astor og en svensk tæve , det er lidt af et tilfælde at han endte hos mig, da han ikke er mit eget opdræt.

Toke er nervefast og kan med alle hunde, han har det dejligste temperament , altid frisk på leg og ballade, kan enes med alle andre hunde , et rigtig dejligt og nemt hanhunde temperament.

Toke har også gennemgået DKK`s mentaltest og det gik rigtig fint og godt med de forskellige udfordringer.

Han bor i Svendborg hos nogen venner , her nyder han livet med lange ture og agility .

Toke er eksteriør fremstilles i maj 2019 og er godkendt til avl af Lilian Fogh Christensen og står til rådeghed til egnede tæver.

Toke er DNA testet fri for PLL ( Primær linseluxation ).

Pris for parring er 1500 kr, når parringen er gennemført, derefter betales 1500kr pr. Levedygtig hvalp, senest når hvalpene er 21 dage gamle.

Bliver tæven ikke drægtig har man mulighed for en omparring uden betaling af første rate

DK03424/2019 VIKINGEV22 Kikki`s kennel Go Go Geo Short Butt

Geo er efter Emza og den kæreste lille fyr.

Geo bor ikke hos mig men hos nogen venner i Ryslinge ikke langt fra mig, så kan jeg følge ham tæt og tage ham med på udstilling.

Geo er udstillet med excellent med CK og 1BHK og 2 CERTER, så mangler kun et CERT for at blive dansk udstillingschampion

Geo er DNA testet fri for PLL ( Primær linseluxation )

Pris for parring er 1500kr. som betales når parringen er gennemført, efterfølgende 1500kr pr. levedygtig hvalp, senest når hvalpene er 21 dage gamle.                                      Bliver tæven ikke drægtig for man mulighed for at få en omparring uden at betale første rate.

Eksteriørbedømmelse af Geo 2021

DK10616/2022 HeKi Holger

Holger er en vaks, lærenem skøn dreng som jeg har købt sammen med Helene Riisgaard Pedersen som har Kennel Little Denmark.

Det  helt fantastiske skete at Holger nu er blevet indmønstret og har fået en DKK stambog og er du intresseret i at bruge Holger til din tæve så kontakt mig eller Helene.

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

Holger  var uden stamtavle og født foråret 2020, vi håbede han voksede op og blev  racetypisk nok til at kunne  blive indmønstret ( få stamtavle) og der ved bidrage med vigtige nye gener i stamtavle avlen.

Holger er testet fri for PLL

Holger bor hos en sød familie på Sjælland

Pris for parring er 1500kr. som betales når parringen er gennemført, efterfølgende 1500kr pr. levedygtig hvalp, senest når hvalpene er 21 dage gamle. Bliver tæven ikke drægtig for man mulighed for at få en omparring uden at betale første rate.

Rumle

Rumle er en lille fræk, lærenem skøn dreng som jeg har købt sammen med Helene Riisgaard Pedersen som har Kennel Little Denmark.

Rumle er uden stamtavle og født 21.01. 22 , vi håber han vokser op og blev racetypisk nok til at kunne blive indmønstret ( få stamtavle) og der ved bidrage med vigtige nye gener i stamtavle avlen.

Rumle bor hos en dejlig familie på landet i Vig på Sjælland

Del siden

DK01848/2023 Kikki`s Kennel Mozart making an impact 

PLL fri, udstillet med Excellent og CK