DKCH HØSTJV20 BERIV22 DK21436/2019 Dixie

Dixie flyttede ind sommeren 2020,  fræk , vaks og en meget insisterende og opmærksomheds krævende dejlig pige. Let og lærenem at træne da hun bare så gerne vil behage og være på hvor der sker noget. Hun elsker at lege både med de andre hunde eller de 2 benede i husstanden.

Dixie har Toke som far og Astor som morfar, begge kan du se under mine hanhunde.

Dixie har i løbet af første halvdel af 22 haft nogen fantastiske udstillinger og er nu Dansk udstillingschampion.

DK22420/2020 Kikki`s Kennel I du Mille

Smukke Mille er blid og kærlig, en rigtig skødehund som udnytter en hver lejlighed til at side på skødet eller putte i sofaen.

Udendørs er hun en raket med fuld fart på og elsker at løbe stærkt, lege og fange mus.

DK01958/2021 Jazz just like my mum

Jazz er en meget kvik og aktiv pige med en dejlig udstråling og charme, hun er datter af Emza som også er at finde her på siden.

Jazz bor hos sin fodervært Turi hvor hun kan være i centrum og få alt den opmærksom og træning hun elsker. Det er agility , nosework, ringtræning og hoopers.

Jazz er udstillet med excellent CK og 3BT

DKCH, ROV22 DK16558/2016 Kikki`s Kennel Emza

Emza er en pige med fart på når vi er udendørs, hun har altid noget hun skal og jagter ivrigt mus og rotter.

Hun byder sig altid til når der skal trænes og elsker det, hun har en dejlig energi som man bliver glad af at arbejde med.

Hun er en ukompliceret tæve som tilmed gør sig rigtig godt i udstillingsringen.

22/6-19 på DKK udstilling i Vejen Blev Emza BIR og til med placeret som nr. 3 ( BIG 3) i gruppe 2, En oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Den 2/11-19 på Danmarks største udstilling i Herning blev Emza BIR og dermed tildelt det sidste certificat for at blive Dansk udstillings champion.

Emza sluttede udstillings året 2019 af med at blive året 4 bedste tæve og hædret med en flot roset til DSGK juleudstilling 24.11.19 

Emza har fået 2 kuld og er nu pensioneret i avlen, men vil stadig blive udstillet af og til.

DK01849/2023 Kikki`s kennel My choice of melody M

Tøzen er bare en skøn lille hvalp med masser af energi og gåpå mod, jeg glæder mig til at se hvordan hun udvikler sig til en skøn og fræk gårdhund som kan indgå i mit opdræt.

Del siden